Möbelrenovering

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.jpeg

MÖBELRENOVERING OCH TAPETSERING

På vår avdelning för möbelrenovering och tapetsering på Kajskjul 46 tar vi oss an alla sorts möbler. Allt ifrån ikea-möbler till second hand och loppisfynd. Vi arbetar med hållbarhet, återbruk och sätter alltid miljön främst.


På Kajskjul 46 ger vi nytt liv åt slitna och omoderna möbler

Möbelrenovering

Har du fynd från loppis eller Second Hand som behöver snyggas upp? Du kanske bara är sugen på att ha något unikt i din egen stil? Oavsett vad så har vi på Kajskjul 46 lösningen. Vi kallar det Återbruk. Vi hjälper dig att ge liv till dina omoderna möbler. Vi arbetar med alla slags möbler och stilar.

Till oss kan du komma med en befintlig möbel eller köpa någon av de möbler vi redan renoverat. Söker du något speciellt så kan vi hjälpa dig att leta upp möbler eller andra inredningsdetaljer.

Tapetsering

I vår sy-ateljé jobbar vi med både nya och återbrukade tyger. Vi tapetserar om din möbel efter dina önskemål. Vill du ha unika matchande inredningsdetaljer så som kuddar, filtar eller lampskärmar så syr vi även det på beställning.

Återbruk från Second Hand

För oss är återbruk självklart. Vi tar gärna emot gamla, rena tyger som du inte längre behöver. Tillsammans kan vi skapa ett ekologiskt hållbart samhälle.

Möbelrenovering för hållbart samhälle

När vi renoverar möbler förlänger vi möbelns livscykel. För oss är återbruk så självklart. Det är snyggt med ett hållbart samhälle!

KOLLEKTION KAJEN

Kollektion Kajen. Under hösten 2016 tog vi på Kajskjul 46 fram en ny kollektion ”Kajen”. Målet var att ta hållbar utveckling och redesign ett steg längre genom att skapa miljövänlig interiör med hög kvalité. Vi ville visa på att återvinning inte har några gränser och att redesign är vägen till hållbar utveckling. Med hjälp…

VARDAGSRUMSBORD

Renovering vardagsrumsbord På Kajskjul 46 möbelrenovering tar vi mot möbler i alla skick. Har du en möbel hemma, ny eller gammal, som du känner behöver ett lyft så kan vi hjälpa dig. Vi jobbar med många olika tekniker och stilar så tillsammans kommer vi kunna komma fram till något som passar perfekt hemma hos…

ÅTERBRUKADE MATERIAL

Återbruk på Kajskjul 46 På möbel-renoveringen på Kajskjul 46 väljer vi främst att jobba med återbrukade material i så stor mån som möjligt. När vi tillverkar våra egna möbler använder vi spill från t.ex. trasiga möbler, lastpall och andra fynd som vi kan göra samhällets överskott. Så har ni material så som trä, textilier,…

Lämna in din möbel och få tillbaks något unikt