Vägen ut! Kajskjul 46

Vägen Ut! Kajskjul 46 är ett socialt företag, som arbetar för att integrera människor som av olika anledningar har hamnat utanför den ordinarie arbetsmarknaden. Genom arbetsträning erbjuds en väg tillbaka genom meningsfull sysselsättning och riktiga jobb.

Vi erbjuder en väg tillbaka genom meningsfull sysselsättning och riktiga jobb. Eftersom våra verksamheter skiljer sig åt finns stora möjligheter att hitta rätt arbetsplats för den som arbetstränar.

Våra verksamheter

Vi är en hub av verksamheter med hållbarhet som fokus. Vi driver textiltryckeri, träningskök, Gröna tjänster och Återbruk&Design.

Gröna tjänster

Från Kajskjul 46 utgår också Vägen ut! Gröna tjänster. De åtar sig såväl stora som små uppdrag i offentlig miljö eller privata trädgårdar. Kompetens inom trädgårdskötsel, trädbeskärning, plattsättning, rivning men även  flyttstäd och röjning. De flesta av våra tjänster omfattas av RUT och ROT.

Textiltryck

Vägen ut! Textiltryck tryckeriet som tänker både på människa och miljö. Utöver kvalitativa produkter och bra priser tar vi både socialt- och miljömässigt ansvar. Här kan du beställa textiltryck med GOTS-märkta färger på rättvisemärkta ekotextilier.

Återbruk & Design

Vi tar vara på allt och gör nytt av gammalt. Vi bygger kollektioner av återbrukat material ihop med lokala designers och renoverar gamla möbler och gör dem unika. Vi förverkligar gärna dina idéer och tar beställningar. Endast fantasin sätter gränser. 

Konferens & Catering

Vi kan hjälpa er med all typ av catering, allt ifrån frukost och fika till konferenser och fest. Vi levererar maten när och dit ni vill ha den. Har ni speciella önskemål gällande menyer eller teman hjälps vi tillsammans åt att hitta det som passar ert tillfälle. Vi har ett vegetarisk kök så det är vår specialitet. Under sommarhalvåret kommer mycket av våra råvaror från våra egna odlingar.

Vi har funktionella konferensrum till uthyrning, såväl stora rum för många personer till mindre grupprum. Vi serverar ekologisk fika och lunch utifrån er beställning och erbjuder en rundtur i vår mångfacetterade, kreativa verksamhet. Välj till yoga eller kreativt återbruk som aktivitet för stresshantering och ökad koncentration.

Vägen ut!

Kajskjul 46 ingår i Vägen ut! kooperativen. Mer info finns på www.vagenut.coop